How Much Sugar Should I Consume Daily To Lose Weight Sugar Lovers Beware

You are searching about How Much Sugar Should I Consume Daily To Lose Weight, today we will share with you article about How Much Sugar Should I Consume Daily To Lose Weight was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic How Much Sugar Should I Consume Daily To Lose Weight is useful to you.

Sugar Lovers Beware

Det ville være rimeligt at antage, at næsten alle på planeten elsker sukker og søde fødevarer. Forarbejdet sukker er i mange produkter og er en nøgleingrediens til bagning. Det lader til, at alle har en sød tand til noget sukkermad på den ene eller anden måde. De fleste mennesker ved at begrænse deres indtag af forarbejdet sukker, men hvad de fleste mennesker ikke ved er, at sukker er en af ​​de værste ingredienser at putte i din krop. Den kemiske reaktion af sukker i kroppen virker som en gift. Undersøgelser viser, at sukker har medicinlignende virkninger i kroppen.

Forarbejdet sukker har mange skadelige virkninger i hele kroppen og kan forårsage store ubalancer i organsystemerne. Man kan sige, at sukker har en tendens til at afbryde den homøostatiske balance i hele kroppen ved at øge produktionen af ​​adrenalin mange gange. I det væsentlige stimulerer sukker nervesystemet ved at fremkalde en flugt- eller kamprespons.

Dette er åbenbart ikke en sund proces. Denne intense reaktion fra kroppen øger produktionen af ​​kortison, som undertrykker immunfunktionen og kan føre til andre sundhedsmæssige lidelser.

Det daglige indtag af sukker fører til mange andre ubalancer og funktionsfejl i de kropslige processer. Højt sukkerforbrug fører til en alt for sur krop og vil igen få kroppen til at fjerne næringsstoffer fra dens reserver for at modvirke denne effekt. Dette kan i sidste ende få kroppen til at tage calcium fra knogler og tænder, da calcium er det primære mineral, der bruges til at neutralisere høj syre i cellerne. Osteoporose og arthritiske tilstande kan være resultatet af denne fortsatte proces.

Sukker og dets forbindelse til vægtøgning

Overskydende sukkerforbrug vil i sidste ende påvirke alle organer i kroppen. Primært lagres sukker i leveren som glukose. Da leverens kapacitet til at opbevare sukker i denne form er begrænset, vil leveren begynde at udvide sig næsten som en ballon med fortsat dagligt sukkerindtag. Når levernes kapacitet er fyldt, føres det overskydende glykogen (glukose) tilbage til blodet i form af fedtsyrer (fedt). Fedtsyreforbindelserne føres derefter til forskellige dele af kroppen og lagres som fedtdepoter i balder, mave, bryster og hofter, da disse er de mest inaktive kropsdele.

Indtagelsen af ​​overskydende forarbejdede (raffinerede) kulhydrater har samme effekt på kroppen. At spise fødevarer med raffineret hvidt mel og andre berigede produkter kan forårsage de samme fysiologiske virkninger. Indtagelse af overskydende pasta, ris, chips, kringler og andre højt forarbejdede kulhydrater kan føre til fedtaflejringer på kroppen.

Mange mennesker forstår ikke, hvordan det at spise overskydende pasta eller ris kan forårsage vægtøgning, da disse fødevarer har meget små mængder fedt og kalorier i sig. Hemmeligheden er…det er ikke så vigtigt, hvor meget fedt eller kalorier en fødevare har. Den egentlige nøgle er, hvilken biologisk effekt en fødevare har i kroppen.

Når de inaktive kropsdele er blevet fyldt med fedt, vil de overskydende fedtsyreaflejringer til sidst blive lagret omkring store organsystemer såsom hjertet og nyrerne. Dette fører til degeneration af disse organer og vil igen forårsage dårligt helbred. Dette kan resultere i dårligt immunrespons, dårlig cirkulation, højt blodtryk og kan endda påvirke hjernens funktion.

En falsk energi høj

For meget sukkerindtag giver en falsk følelse af energi. Når du spiser en sød mad, vil din energi gå op, dog føles det kun, at din energi stiger. Faktisk er denne falske energi i virkeligheden din krop, der bliver stimuleret via det flugt- eller kampsvar, som jeg talte om tidligere. Efter denne reaktion er forsvundet, vil dine energiniveauer falde, som de fleste oplever hver dag, efter at de har spist mad med højt sukkerindhold.

De fleste børn, der har ADD, kan fuldstændig helbrede sig selv blot ved at fjerne forarbejdet sukker i deres kost. Børn spiser alt for mange forarbejdede sukkerarter. Den adfærd og kropslige reaktioner, som disse børn føler, er deres nervesystemers flugt- eller kampreaktioner. Alle former for forarbejdede sukkerarter som nutra sweet, rørjuice, majssirup, brun farin, splenda, pulveriseret sukker og andre har samme effekt på kroppen. De kemiske strukturer af disse forbindelser er meget skadelige for kroppen og bør ikke indtages på en hyppig basis.

Frugtsukker er meget sundt for dig. Monosacchariderne (enkle sukkerarter) i disse naturlige fødevarer er i en struktur, der er gavnlig for dine celler. Frugtsukker har en meget anden effekt på din krop end forarbejdet sukker. Frugtsukker nærer og giver energi til kroppen naturligt. Dette er sand energi sammenlignet med den falske energi, man får fra forarbejdede sukkerarter. Dine celler kræver konsekvent de simple sukkerarter i frugter, da de tjener til at forsyne kroppen med de bedste stoffer. Sørg for konsekvent at spise mange frugter om dagen. Jeg vil anbefale at spise 4 til 5 stykker forskellige frugter om dagen for et bedre helbred.

Den sande bitterhed af nutra sweet & sucralose (splenda tm)

Det, du er ved at opdage, er information, som har været kendt i et stykke tid af forskellige sundhedsorganisationer. Tag venligst denne information alvorligt, fordi der er dagsordener på plads for at skjule denne sandhed og bruge den imod dig.

Aspartam (nutra sød) er faktisk værre at indtage end sukker. Dette tekniske navn inkluderer følgende mærker af sødestoffer- (lige, nutra sød, skefuld og lige store).

Vær opmærksom på, at disse forbindelser er meget kraftfulde og kan forårsage alvorlige biologiske virkninger i din krop. At sige, at de er giftige, er en underdrivelse. Producenten af ​​disse forbindelser kender til farerne ved at indtage regelmæssige mængder af aspartamstoffer. Som jeg allerede har sagt, er der en dagsorden for at sætte disse forbindelser ind i forskellige produkter.

Hvis du vil kende den sande dagsorden, så undersøg den selv. Jeg er ikke en, der forsøger at bevise noget for nogen. Jeg udfordrer dig til at lave din egen research og se, om du kan bevise, hvad jeg siger forkert. Når du prøver at bevise, at jeg tager fejl, vil du bevise, at jeg har ret.

Nedbrydningen af ​​aspartam

Aspartam er et flygtigt stof, hvilket betyder, at det nedbrydes meget let under normale opbevaringsforhold. Primært nedbrydes alle aspartamforbindelser til methanol (alkohol), som er et kendt neurotoksin. Methanolen vil med tiden nedbrydes til formaldehyd, som er et meget reaktivt kemikalie, der er skadeligt for kroppens celler og genetik.

Denne proces kan forårsage en række neurodegenerative sygdomme såsom alzheimers, lupus, multipel sklerose (MS) og Parkinsons sygdom. Methylalkoholen, der dannes fra aspartam, er tusindvis af gange mere potent end alkoholen, der findes i en normal alkoholisk drik.

Reaktioner på aspartamprodukter omfatter følgende: hovedpine, kvalme, depression, træthed, hjertebanken, sløret tale, vejrtrækningsbesvær, hukommelsestab, anfald og endda død. Indtagelse af store mængder aspartam kan også øge din trang til kulhydrater. Jeg forklarede tidligere, at indtagelse af store mængder tomme kulhydrater (raffineret mel, pasta, ris, chips) vil føre til vægtøgning.

Primært synes virkningerne af aspartamkemikalier i kroppen at ændre nøglehormoner og dermed skabe ubalancer i neurotransmittere og blokere andre hormonprækursorer.

Så hvorfor har du ikke hørt om disse farer før nu? Lad os se … diætindustrien er et marked for mange milliarder dollars for mange organisationer. Det er klart, de ønsker ikke, at denne hemmelige information kommer ud til offentlige ører, hvis du ved, hvad jeg mener.

Aspartam og børn

Børn elsker at spise slik på daglig basis. Mange af de fødevarer, som disse børn indtager, indeholder aspartamsødestoffer. Jeg vil råde alle forældre til at få deres børn væk fra aspartammad. Disse fødevarer er ikke sunde for dem. Der er masser af sunde alternativer til alle de ting, de nyder.

Send mig en e-mail, og jeg vil give dig masser af information. Mange børn er diagnosticeret med ADD og andre humørsygdomme. Mange af disse tilstande bliver klassificeret som hyper, adfærdsproblemer og andre, når disse børn faktisk bliver påvirket af den mad, de spiser. Se på et normalt barns madindtag for en gennemsnitlig dag, og du vil opdage, at de spiser alt for meget sukker og genstande med aspartamforbindelser og andre kemikalier i dem.

Dette daglige forbrug af disse sødestoffer har en skadelig effekt på deres nervesystem og kommer derfor til udtryk som humørforstyrrelser og adfærdsproblemer. Fjern disse børn fra sukker og disse sødestoffer og se dem forbedre sig.

Gravide mødre og aspartam

Hvis du eller nogen du kender er gravid, så vil jeg sige, hold dig væk fra disse farlige sødestoffer for altid. Sørg for at læse etiketter og gør det til en bevidst hensigt at få hele familien til at holde sig rene for disse produkter. Det vil hjælpe hele din familie, jeg forsikrer dig.

Hvis du er gravid og indtager aspartammad, vil du kun skade barnets udvikling. Hvis du gør det, kan det forårsage neurologiske ubalancer og anden cellulær skade. Du skader også dig selv. Det er ikke prisen værd bare at have din diætsodavand. Uddan venligst dig selv mere om dette emne, for det kan redde dit helbred og babyens helbred.

Produkter at holde sig væk fra

Hvis du drikker diætsodavand, indtager du højst sandsynligt aspartam. De fleste diætsodavand og mange andre drikkevarer er sødet med en af ​​aspartamsukkererstatningerne. HOLD DIG VÆK FRA ALLE PRODUKTER, DER INDEHOLDER DE FORSKELLIGE FORMER FOR ASPARTAM! Disse omfatter aspartam, nutra sweet, splenda, skefuld, lige. Læs dine etiketter og smid alle genstande ud, der indeholder disse forbindelser. Tag ansvar for din kost. Hvis du vælger at fortsætte med at indtage aspartam efter at have læst dette kapitel godt, er det dig, der skal betale konsekvenserne.

Hvad vil jeg bruge til at forsøde mine drikkevarer og min mad

Slap af! Jeg ved, at du nyder sukker og ikke ønsker at opgive velsmagende mad og drikkevarer. Det behøver du ikke. Der er nogle gode naturlige sukkeralternativer, som jeg føler smager bedre end sukker og de andre giftige stoffer nævnt tidligere.

For at søde dine drinks kan du bruge Stevia. Stevia er en naturlig urt, der faktisk er hundredvis af gange sødere end almindeligt sukker. Den har ingen fedt, kulhydrater eller kalorier og er perfekt egnet til personer med diabetes, lavkulhydratdiæter og personer med candida og andre parasitære tilstande. Stevia forårsager ikke stigninger i blodsukkeret og har en nærende effekt på kroppen. Det har været brugt i århundreder blandt forskellige kulturer.

Du kan få stevia i enhver helsekostbutik i kosttilskudssektionen. Der er 2 produkter: 1 er et flydende koncentrat – jeg anbefaler dette til at søde drikkevarer som te og shakes. Den anden er en malet version og er i pulverform. Jeg anbefaler dette til fødevarer som korn eller havregryn.

Agavesirup er et fantastisk madprodukt. Du vil garanteret elske dette sødemiddel. Det er en forbindelse, der ligner honning kun, at den kommer fra en kaktusplante i ørkenen. Jeg tror på, at det smager bedre end honning og kan bruges på pandekager, småkager og til at søde bagværk. Prøv det og se! Du kan finde dette i de fleste helsekostbutikker. Hvis de ikke har det, så bed dem om at bære det.

Rissirup er også et godt sukkeralternativ. Den kan bruges på forskellige måder og har en behagelig smag.

Dadelpasta er meget sød og kan tilsættes bagværk og pandekager, vafler og småkager.

Frugtjuicekoncentrater kan også bruges til at søde bagt mad.

Bygmaltsirup er et andet godt alternativ.

Honning – gammel favorit for mange, kan også bruges på forskellige måder fra søde drikkevarer til søde bagværk. Brug kun økologiske sorter.

Jeg vil sige, at du bare skal købe nogle af disse sødestoffer og se, hvilke du kan lide. De er alle sunde at indtage på daglig basis, og du vil mærke forskellen. Du vil ikke savne almindeligt sukker tro mig. Din krop vil takke dig, forsikrer jeg ved at spise naturligt sukker. Hvis du vil have nogle opskrifter på, hvordan du bruger disse sødestoffer, så lad mig det vide via e-mail.

Sandheden om Sweet-N-Low

Der er mange rapporter om, at Sweet-N-Low kan være kræftfremkaldende, når det bruges ofte. Jeg kan huske, da jeg var barn, at jeg hørte, at dette kan være en skadelig forbindelse for kroppen. Sandheden i sagen er, at Sweet-N-Low ikke er skadeligt for din krop. Den kemiske struktur af dette stof har ingen skadelige virkninger på dine celler, ligesom de tidligere nævnte sukkererstatninger.

Jeg sagde tidligere, at det vigtige ved enhver forbindelse er den kemiske struktur og dens biologiske virkninger, når de er i kroppen. Sweet-N-Low har ingen negative virkninger én gang i kroppen. Det er faktisk en god erstatning for sukker.

Så der har du det. Du kender nu sandheden om sukker og sukkererstatninger. Brug venligst disse oplysninger med det samme.

Du skal lære at se gennem illusionens slør for at komme til sandheden!

Video about How Much Sugar Should I Consume Daily To Lose Weight

You can see more content about How Much Sugar Should I Consume Daily To Lose Weight on our youtube channel: Click Here

Question about How Much Sugar Should I Consume Daily To Lose Weight

If you have any questions about How Much Sugar Should I Consume Daily To Lose Weight, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article How Much Sugar Should I Consume Daily To Lose Weight was compiled by me and my team from many sources. If you find the article How Much Sugar Should I Consume Daily To Lose Weight helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles How Much Sugar Should I Consume Daily To Lose Weight

Rate: 4-5 stars
Ratings: 4744
Views: 75155022

Search keywords How Much Sugar Should I Consume Daily To Lose Weight

How Much Sugar Should I Consume Daily To Lose Weight
way How Much Sugar Should I Consume Daily To Lose Weight
tutorial How Much Sugar Should I Consume Daily To Lose Weight
How Much Sugar Should I Consume Daily To Lose Weight free
#Sugar #Lovers #Beware

Source: https://ezinearticles.com/?Sugar-Lovers-Beware&id=9389

Related Posts

default-image-feature

How Much Weight Can You Haul On A Foundry Cart Lead-Acid Battery Vs Lithium Battery

You are searching about How Much Weight Can You Haul On A Foundry Cart, today we will share with you article about How Much Weight Can You…

default-image-feature

How Much Water Should I Drink For Optimal Weight Loss 10 Ways to Naturally Tighten Skin After Weight Loss

You are searching about How Much Water Should I Drink For Optimal Weight Loss, today we will share with you article about How Much Water Should I…

default-image-feature

How Much Weight Can You Haul In A Half Ton Tactical Strength and Conditioning

You are searching about How Much Weight Can You Haul In A Half Ton, today we will share with you article about How Much Weight Can You…

default-image-feature

How Much Weight Can You Lose On A Egg Diet Healthy Foods For Weight Loss – 8 Healthy Foods to Help You Lose Weight Safely and Naturally

You are searching about How Much Weight Can You Lose On A Egg Diet, today we will share with you article about How Much Weight Can You…

default-image-feature

How Much Water Should I Drink For My Weight Australia Dirty Green Honeymoons – Small Ways to Reduce Your Impact on the Planet

You are searching about How Much Water Should I Drink For My Weight Australia, today we will share with you article about How Much Water Should I…

default-image-feature

How Much Weight Can You Haukl On A Spread Axle How to Remove a Tree Stump

You are searching about How Much Weight Can You Haukl On A Spread Axle, today we will share with you article about How Much Weight Can You…