How Much Weight Can I Realistically Lose In 8 Months Weight Loss Fundamentals – How to Never Ever Miss Another Workout Again

You are searching about How Much Weight Can I Realistically Lose In 8 Months, today we will share with you article about How Much Weight Can I Realistically Lose In 8 Months was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic How Much Weight Can I Realistically Lose In 8 Months is useful to you.

Weight Loss Fundamentals – How to Never Ever Miss Another Workout Again

Skipping latian iku nomer loro mung kanggo miskin mangan ing dhaptar iku sing bakal nggawa kemajuan menyang mandeg screeching lan / utawa luwih elek durung, nggawe sampeyan mundur. Kesehatan sing apik, keluwesan, rasa percaya diri sing apik sing dipikolehi saka kelet menyang program olah raga biasa, lan awak sing dikarepake ALL mbutuhake olahraga sing KONSISTEN. Ora ana cara sing bisa ditindakake, lan sanajan produsen “Latihan Ing Botol” (produk nyata), sampeyan ora bisa tuku ing botol utawa cara liya. Iku mung soko sing kudu dilakoni.

Aku ora lair dadi olahraga sing konsisten. Ing lelampahanku dhewe saka lemu (aku duwe pinggul luwih saka 40 inch) kanggo pas (lemak awak siji digit), sinau carane dadi wong sing meh ora tau kantun latihan, senadyan apa wae sing kedadeyan ing uripku, iku salah sawijining bab sing paling penting aku diganti. Transisi sing njupuk kula sethitik liwat TEN taun kanggo nggawe. Dadi mungkin aku bisa nulungi sampeyan nggawe transisi kasebut kurang saka sepuluh taun karo apa sing wis daksinaoni saka lelunganku lan lelungan pirang-pirang klien. Sawetara sing nindakake lan ora (lan dipecat) nggawe lelungan.

1. Njupuk tampilan dawa: Apa sing sampeyan lakoni, utawa ora ditindakake, dina iki sing nemtokake kepiye sampeyan lan urip sampeyan sesuk lan akeh, akeh sesuk. Sampeyan duwe awak sing sampeyan duwe saiki amarga apa sing sampeyan duwe utawa durung rampung sajrone sawetara minggu, wulan lan taun kepungkur. Aja ngguyu dhewe babagan ngendi tumindak sampeyan bakal mimpin sampeyan – skip latihan (utawa arang olahraga) bakal nuntun sampeyan menyang a) pungkasane utawa wis dadi lemu, b) kesehatan paling ora optimal, lan c) ing rumah sakit kanggo komplikasi diabetes, penyakit jantung, kanker, lan meh kabeh masalah kesehatan liyane sing bisa sampeyan pikirake.

Njupuk tampilan sing dawa – ing wektu sing suwe, kepuasan cepet bakal nyebabake rasa sakit sing langgeng lan serius, dene apa sing rada angel saiki bakal nyebabake kesenengan sing langgeng lan langgeng.

2. Setel standar anyar: Kita kabeh duwe hukum internal – “Aku nganggo sandhangan ing umum,” “Aku ora ngapusi bojoku,” lan “Demi Gusti Allah, aku ora ngrungokake Britney Spears utawa maca babagan dheweke ing tabloid,” lan liya-liyane. sing anyar: “AKU ORA LUWU OLAHRAGA Njaba yen aku lara utawa cilaka lan olah raga bakal ngganggu pemulihanku.” Sampeyan bisa mungkasi maca artikel saiki. Angger-anggering Toret iku kabeh ana, kabeh liyane ing artikel mung carane nggawe luwih gampang kanggo tindakake.

3. Nyelehake alesan BS: Condoleezza Rice, Sekretaris Negara mabur 24,000 mil saben WULAN, nanging dheweke kerja antara 6 nganti 9 kaping saben minggu lan meh ora nate olahraga. Iki senadyan kasunyatane dheweke meh tansah ana ing zona wektu anyar, lan “tatanan normal” uripe mung ora ana. Apa alasanmu?

Rationalization: rational-sounding-lying babagan apa sampeyan ora nindakake apa sing kudu dilakoni, sing ngidini sampeyan ora bisa. Iku kaya njupuk ndhuwur saka pressure cooker. Alasan nggawe OK – ing sirah lan sirah mung – ora olahraga. Sing bertentangan karo standar anyar sampeyan. Iki minangka conto sing apik kanggo nesu – ora ngalahake awake dhewe, nanging ora marem karo prilaku sampeyan. Yen sampeyan nggawe OK, sampeyan ora bakal ngganti. Sampeyan bakal terus ora olahraga. Yen sampeyan nolak godaan kanggo ngeculake tekanan kanthi alesan, tekanan kasebut bakal menehi motivasi kanggo golek cara kanggo ngrampungake.

4. Nggawe luwih akeh wektu kanggo wong sing paling penting ing urip sampeyan: Apa sampeyan bisa ngandhani bos sampeyan yen sampeyan sibuk banget kanggo kerja? Ora yen sampeyan pengin proyek sampeyan. Apa sampeyan bisa ngandhani awak yen sampeyan sibuk banget kanggo olahraga? Ora yen sampeyan pengin kesehatan, utawa ora pengin usus.

Nalika sampeyan bisa ngomong dhewe yen sampeyan ora duwe wektu kanggo ngleksanani telung jam saben minggu, kasunyatane perkara kasebut rada beda. Seminggu duwe 168 jam. Dadi, kanggo saben wong sing gagal matématika, telu kurang saka 168. Telu kurang saka 2% wektu sing kasedhiya kanggo sampeyan ing minggu kasebut. Masalahe dudu sampeyan ora duwe wektu, masalahe sampeyan ora duwe wektu.

Nalika sampeyan njupuk emosi lan alesan metu iku dadi masalah banget prasaja. Lan solusi: Sadurunge minggu sampeyan wiwit njagong karo tanggalan lan nggawe paling ora telung janjian karo sampeyan dhewe – siji kanggo saben latihan (yen sampeyan ora duwe tanggalan, entuk siji, iki ora bakal bisa nyoba nglacak ing sirah sampeyan. – ora tau). Banjur, nalika ana sing muncul – lan bakal – ucapake “ora” kanggo gangguan lan “ya” kanggo latihan sampeyan. Yen ana sing takon, sampeyan ngandhani yen sampeyan duwe rapat sing penting banget sing ora bisa dilewati ing kahanan apa wae. Kajaba iku, ora ana urusane karo janjian kasebut – iki wektu sampeyan. Maneh, yen sampeyan ngilangi emosi lan alesan, lan mung ngrampungake kasunyatan, mula iki dadi prakara sing gampang banget.

Kasunyatan ing kasus iki yaiku nalika latihan sampeyan, mung ana rong pilihan – bisa ditindakake utawa ora kedadeyan. Ora ana sing nyoba. Ora ana alesan. Ana mung nindakake utawa ora nindakake. Tetep wonten ing pikiran iki lan akeh obrolan bab apa iku OK kanggo ora bakal ilang, lan sampeyan bisa tinimbang mikir bab CARA kanggo njaluk iku rampung.

5. Duwe rencana REAL: Iki, aku mikir, ing ngendi sihir kasebut kedadeyan. Kerep wong njaluk kabeh bungah babagan njaluk fit lan sehat, lan mutusaké sing padha arep “olahraga.” Dheweke entuk keanggotaan gym, banjur mlebu kanggo nindakake sawetara perkara kanthi acak. Banjur bali maneh sedina utawa rong dina lan nindakake perkara sing luwih acak … Iki suwene seminggu, rong minggu, bisa uga sewulan utawa rong wulan banjur mandheg kerja.

Sawetara kombinasi saka telung perkara sing kedadeyan: A) dheweke frustasi amarga dheweke isih ana ing gedung olahraga lan ora ana sing bisa ditampilake, B) olahraga (utawa gagal ditindakake) mula stres. lan nggawe dheweke rumangsa ala babagan awake dhewe, utawa C) dheweke mung dilacak dening urip.

A) Sampeyan ngerti paribasan lawas, “Yen sampeyan milih tumindak minangka pengacara dhewe, sampeyan duwe wong bodho kanggo klien.” Sampeyan guru, ilmuwan roket, dhokter, lan perencana acara, CPA, utawa liyane saka pakar fitness. Sampeyan ora kudu kaget nalika latihan sing sampeyan rancang (utawa nggawe ndhuwur sirah) ora ngasilake asil apa wae. Sampeyan ahli ing soko, mung ora iki – 5 kanggo 10 taun lan $50-100,000 mengko lan sampeyan bisa duwe soko.

Ora ana sing luwih mumetake tinimbang ngupayakake kanthi jujur ​​kanggo nindakake apa wae, lan ora entuk (utawa meh) ora ana. Entuk rencana nyata, lan pembinaan nyata saka pakar nyata, sing bener-bener ngukur kemajuan sampeyan kanthi objektif supaya wektu lan usaha sampeyan ora boroske. Njupuk asil banget motivasi. Kurang asil nyebabake demoralizing. Yen sampeyan saiki dadi anggota gym, Aku manawa sampeyan wis ngeweruhi sing meh everyone katon padha sasi-in lan sasi-metu, taun-in lan taun-metu – utamané sing nggarap wong ing “trainer” shirts.

Mesthi iki uga dadi tangan karo paribasan anyar, “wong sing nganggo klambi ‘trainer’ ing gym lokal (utawa chain gym nasional) uga bodho.” Ati-ati banget sapa sing sampeyan pilih kanggo mbantu rencana sampeyan. Paling taun aku bisa njaluk adhine asu certified minangka pelatih pribadi, supaya t-shirt lan sertifikasi tegese meh ora ana. 99,5 nganti 99,9% pelatih pribadi ora nduweni kualifikasi lan mung bakal entuk asil kanthi ora sengaja, yen ana.

B) Dadi ora jelas babagan apa sing dadi “sukses” utawa kepatuhan minangka cara paling cepet kanggo ngrasakake rasa elek babagan sampeyan, sanajan sampeyan kerja keras. Apa tegese, “Aku bakal miwiti olahraga,” utawa “Aku bakal sehat”? Apa padha tegese khusus?

Sampeyan butuh gol sing bisa diukur lan sampeyan bisa ngukur kemajuan sampeyan kanthi objektif (kanthi angka!). Sampeyan uga butuh rencana sing nemtokake persis apa sing kudu ditindakake kanggo nggayuh tujuan sampeyan. Apa sampeyan olahraga telung dina saben minggu, utawa patang dina saben minggu? Apa latihan sampeyan 45, 60 utawa 75 menit? Apa sing sampeyan tindakake kanggo jam kasebut? Sampeyan butuh rencana nyata sing nemtokake apa sing kudu sampeyan lakoni.

Kanthi cara iki, sukses ditetepake – siji jam, 3 dina saben minggu (lan sampeyan bisa nindakake akeh ing wektu kasebut, yen sampeyan ora entuk rencana saka wong sing nganggo klambi “pelatih”. Lan sampeyan bisa aran tenan, tenan apik babagan dhewe kanggo sukses telung dina saben minggu. Sampeyan wis netepi standar sing wis ditulis kanthi jelas babagan apa sing “apik”. Yen ora, olah raga dadi perkara sing mung nggawe sampeyan rumangsa guilty amarga sampeyan ora ngerti yen sampeyan nindakake apa sing kudu ditindakake, lan sampeyan ora ngerti manawa apa sing ditindakake “cukup” tanpa rencana nyata. Lan kenapa sampeyan bakal mbuwang energi ekstra kanggo ngrasakake awake dhewe?

C) Rencana nyata uga migunani ing kene. Yen sampeyan duwe rencana tartamtu sing ujar nindakake X, Y lan Z ing dina Senin, Rebo lan Jumuah suwene 45 utawa 60 menit, luwih gampang nggawe jadwal kasebut ing urip sampeyan sadurunge. Dene sing ora jelas, “Aku kudu olahraga minggu iki,” utawa “dina iki” tegese ora spesifik lan ora bisa dijadwalake. Lan yen sampeyan ora nyisihake wektu ing tanggalan kanggo olahraga, mung wektu sampeyan bakal olahraga yaiku nalika sampeyan duwe “wektu luang.” Sing mung ora ana kanggo umume wong. Kabeh liyane dadi luwih penting minangka standar, kabeh niat apik metu saka jendhela lan sampeyan aran elek babagan dhewe kanggo ora olahraga nalika sampeyan ngerti sampeyan kudu. Entuk rencana nyata, saka pakar nyata lan jadwalake.

6. Luwih turu: Pengin sijine disiplin dhiri ing turbo drive? Entuk 7-9 jam (luwih akeh ing kisaran 8-9) turu saben dina. Fatigue minangka rattle mati motivasi lan disiplin diri. Nalika sampeyan kesel subconscious, lan asring eling pikiran sing kepengin banget karo, kanggo lack of istilah sing luwih apik, dadi kesed. Dheweke nggolek alesan supaya ora mbuwang energi, diganggu, nonton TV, mangan panganan tambahan kanggo santai (Aku ora mikir manawa akeh wong ngerti kepiye hubungane antara mangan stres lan kurang turu lan wektu dolanan. are), apa wae kanggo nyoba lan menehi ganti rugi – kurang – amarga ora entuk istirahat sing cukup. (Yen sampeyan kurang turu kanthi kronis, mula kesel iku “normal,” supaya sampeyan ora weruh lan sampeyan ora bakal turu nganti sampeyan bisa turu cukup seminggu.)

Kurang turu sejatine nyebabake wektu KURANG. Contone, yen sampeyan turu limang utawa enem jam saben wengi, sampeyan bisa mikir dhewe sing saiki duwe ekstra loro kanggo telung jam ing dina (sampeyan lagi tangi kanggo 18 kanggo 19 jam / dina tinimbang “mung” 16). Nanging, kasunyatane yaiku sampeyan mung operasi ing 50-60% tanpa turu. Dadi, sampeyan bakal entuk KURANG rampung ing wektu sing luwih akeh, nalika ngorbanake kesehatan, lan rumangsa kaya omong kosong – rencana sing apik!

Contone, aku saiki njupuk kimia organik (ugh!). Ing wiwitan semester, aku ora bisa turu 8 jam saben dina, lan aku pancen elek banget babagan nyisihake wektu dolanan & istirahat sing darmabakti – Aku ngidini kerja lan sekolah nyebar sajrone pitung dina, esuk, awan lan wengi. . Aku kerja keras lan sabisa-bisa, mula butuh 8-10 jam kanggo ngrampungake siji bab kanthi mung ~ 70% pangerten / retensi (miturut ujianku). Nanging, saiki aku turu 8 jam 6 saka 7 dina / minggu, lan njupuk paling sethithik sedina setengah dina saben akhir minggu, lan aku bisa ngalahake bab kimia organik sajrone 3-5 jam kanthi retensi / pemahaman 80% + amarga pikiranku luwih seger lan landhep.

7. Dadi realistis: Ing dalan kanggo sukses sampeyan meh mesthi kudu ngliwati kegagalan. Senadyan apa sing sampeyan sinau ing sekolah, nindakake kesalahan minangka bagean saka sinau carane nindakake kanthi bener. Sampeyan ora mesin, sampeyan manungsa, supaya sampeyan bisa uga Count ing kesandhung ing dalan kanggo dadi olahraga konsisten. Yen sampeyan ora entuk sing pisanan, kaloro, katelu, lan sapiturute, terus nyoba lan nyetel pendekatan sampeyan saben wektu. Pungkasane sampeyan bakal kehabisan cara ora kanggo njaluk sing bener lan entuk. Yen sampeyan ora mung mbaleni apa sing ora bisa ditindakake ing jaman kepungkur.

Dadi, iki kabeh banget, banget, banget prasaja: aturan sikap, kabeh strategi kanggo nggawe luwih gampang iku gedhe, nanging padha ora ana gunane tanpa sikap tengen – “Aku nggawe kabeh latian, kajaba aku lara.” Sampeyan nindakake utawa ora, sampeyan nindakake utawa ora, sampeyan bakal utawa ora. Ora ana alesan, ora ana rational-lies-ation. Sampeyan pengin kesehatan? Sampeyan pengin katon apik? Banjur sampeyan olahraga, lan sampeyan nindakake kanthi konsisten. Sampeyan ora? Banjur sampeyan ora, pungkasan crita. Mungkasi crita dhewe, lan njupuk bokong ing gedung olahraga bakal dadi luwih rumit.

Video about How Much Weight Can I Realistically Lose In 8 Months

You can see more content about How Much Weight Can I Realistically Lose In 8 Months on our youtube channel: Click Here

Question about How Much Weight Can I Realistically Lose In 8 Months

If you have any questions about How Much Weight Can I Realistically Lose In 8 Months, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article How Much Weight Can I Realistically Lose In 8 Months was compiled by me and my team from many sources. If you find the article How Much Weight Can I Realistically Lose In 8 Months helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles How Much Weight Can I Realistically Lose In 8 Months

Rate: 4-5 stars
Ratings: 7808
Views: 12769470

Search keywords How Much Weight Can I Realistically Lose In 8 Months

How Much Weight Can I Realistically Lose In 8 Months
way How Much Weight Can I Realistically Lose In 8 Months
tutorial How Much Weight Can I Realistically Lose In 8 Months
How Much Weight Can I Realistically Lose In 8 Months free
#Weight #Loss #Fundamentals #Workout

Source: https://ezinearticles.com/?Weight-Loss-Fundamentals—How-to-Never-Ever-Miss-Another-Workout-Again&id=1400677

Related Posts

default-image-feature

How Much Water To Drink Every Day Based On Weight Top 6 Detox Water Recipes

You are searching about How Much Water To Drink Every Day Based On Weight, today we will share with you article about How Much Water To Drink…

default-image-feature

How Much Weight Can You Lose On Trim Healthy Mama Nutrition For Pregnant Women – What to Eat to Be Healthy and Be a Fit and Sexy Hot Mama

You are searching about How Much Weight Can You Lose On Trim Healthy Mama, today we will share with you article about How Much Weight Can You…

default-image-feature

How Much Weight Can You Lose A Month On Atkins The Weight Loss Study Witnessed by Millions

You are searching about How Much Weight Can You Lose A Month On Atkins, today we will share with you article about How Much Weight Can You…

default-image-feature

How Much Weight Can You Lose On Timothy Ferriss Diet Understanding the PAGG Stack in The 4 Hour Body

You are searching about How Much Weight Can You Lose On Timothy Ferriss Diet, today we will share with you article about How Much Weight Can You…

default-image-feature

How Much Water To Drink Daily Based On Your Weight I Need to Know the Best Way to Lose Weight

You are searching about How Much Water To Drink Daily Based On Your Weight, today we will share with you article about How Much Water To Drink…

default-image-feature

How Much Weight Can You Lose On The Warrior Diet About Weight Loss Diets For Kids

You are searching about How Much Weight Can You Lose On The Warrior Diet, today we will share with you article about How Much Weight Can You…