How Much Weight Can You Lose From Not Eating Meat Pros and Cons Of Vegetarianism

You are searching about How Much Weight Can You Lose From Not Eating Meat, today we will share with you article about How Much Weight Can You Lose From Not Eating Meat was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic How Much Weight Can You Lose From Not Eating Meat is useful to you.

Pros and Cons Of Vegetarianism

Vegetarianisme ditetepake minangka “praktik nolak konsumsi daging – daging abang, unggas, panganan laut lan daging kewan liyane”. (1)

Ing pengalamanku ‘arep sayur-sayuran’ bisa dadi pedhang pindho.

Bisa nyebabake mupangat kesehatan sing akeh – yen ditindakake kanthi bener.

Aku duwe dhaharan vegetarian lan kabeh dina sayur-sayuran dhewe lan padha bantuan kula enormously.

Keuntungan paling gedhe saka diet adhedhasar tanduran yaiku:

Panganan mentah apik kanggo sampeyan amarga enzim lan kita kudu mangan panganan mentah luwih akeh tinimbang sing dimasak.

Masalah pencernaan bisa ilang (amarga prebiotik sing ditemokake ing sayuran)

Nambah asupan antioksidan liwat woh-wohan lan sayuran.

Diet sing ketat bisa mbantu ningkatake disiplin lan ngontrol diri (lan kegilaan;-))

Ing wektu liyane aku wis weruh iku mimpin kanggo masalah kesehatan yen tindakaken salah, kurang gizi lan masalah kesehatan mental kayata depresi (kabeh liwat B12 kurang).

Masalah kesehatan liyane sing biasane digandhengake karo vegetarian yaiku anemia, pucet (warna pucet), lesu (kurang minat utawa energi), lan resistensi sing kurang kanggo infeksi.

Ngidini kula kanggo nerangake kabeh ing artikel minggu iki lan menehi sawetara solusi nyata kanggo nggawe vegetarian pengalaman positif.

Dina iki aku bakal njlentrehake rencana supaya sampeyan bisa entuk kabeh keuntungan dadi vegetarian tanpa masalah kekurangan sing ana gandhengane.

Alasan utama kenapa wong mutusake dadi vegetarian yaiku:

Etika & Moral – Mayoritas wong nglakoni amarga dheweke nglawan nyembelih kewan kanggo panganan, dheweke rumangsa cukup kuwat kanggo mungkasi mangan daging lan produk liyane sing digawe saka penyembelihan kewan.

Religious – Sawetara nindakake amarga kapercayan agama.

Kesehatan – Sawetara nindakake amarga alasan kesehatan, ana macem-macem alasan kesehatan kenapa wong dadi vegetarian, sawetara sing bakal kita bahas. Sawetara wong nindakake minangka upaya kanggo ngilangi bobot.

Keuangan – Sawetara wong nindakake amarga bisa ngirit dhuwit akeh ing jangka panjang. Protein larang, nanging strategi iki cacat yen sampeyan takon kula. Sembarang dhuwit sing sampeyan simpen bisa uga kudu dileksanakake kanggo tagihan dental, fisioterapi lan perawatan, lan ilang dina kerja.

Ing artikel iki, aku bakal luwih fokus ing pro lan kontra nutrisi tinimbang ngerteni alasan kenapa wong milih dadi vegetarian.

Macem-macem Jinis Vegetarian

Secara teknis, ana uga (akeh) macem-macem jinis vegetarian, sawetara sing dakcritakake ing ngisor iki. Bentenipun utama biasane apa wong bakal mangan endhog, susu utawa iwak.

Ana lacto-vegetarian sing mangan susu, ovo-vegetarian sing mangan endhog.

Pesco-Vegetarianisme sing mangan iwak lan / utawa panganan laut.

Wong uga bisa dadi lacto-ovo-pesco-vegetarian utawa variasi apa wae.

Vegan minangka salah sawijining jinis vegetarian sing paling ketat lan diet ora kalebu, susu, endhog utawa iwak.

Sawetara vegan malah ora mangan madu amarga tawon digawe.

Akeh vegetarian mangan akeh karbohidrat olahan lan produk soy kanggo ngimbangi ora mangan daging.

Aku Mangan Sayuran Luwih Saka Sayuran sing Aku Ngerti

Aku ajeg njaluk klien kanggo ngrampungake buku harian panganan lan akeh “vegetarian” sing wis kerjo karo mangan miskin banget. Aku mangan salad, sayuran lan panganan mentahan luwih akeh tinimbang apa wae lan aku dudu sayuran.

Ana uga wong metu ana guyonan disebut “Grainetarians”.

Aku wis kerjo karo persil saka vegetarians liwat taun, akeh sing nindakake mung nggoleki ing diet lan banget diuripake babagan nutrisi.

Umume informasi ing kene migunani banget kanggo wong-wong sing daksebut (vegetarian kesed) “grainetarians”, amarga gumantung ing gandum, gandum, roti, pasta lan beras.

Salah sawijining wanita nglaporake manawa resep-resep ing buku masak vegetarian biasane adhedhasar gandum.

Yen sampeyan durung ngira – dadi grainetarian dudu langkah kesehatan sing apik!

Akeh vegetarian ora duwe masalah karo gain bobot.

Sawetara duwe masalah karo banget tipis nanging grainetarian bisa uga kabotan amarga konsumsi biji-bijian sing akeh banget.

Panganan Vegetarian Olahan

Salah sawijining masalah sing diadhepi para vegetarian saiki yaiku panganan olahan ‘mungsuh’!

Kabeh mau cenderung duwe bahan sing didhelikake, mula kudu ati-ati nalika mangan karbohidrat olahan lan panganan sing dibungkus vegetarian kayata daging palsu lan produk panganan siap.

Daging Imitasi

Aku wis tansah ngandika vegetarian mangan sosis palsu, Ham, Turkey utawa burger misale jek sing dicokot aneh kanggo kula. (Sapa aku nelpon sapa aneh!) Plus nalika mangan produk iki intake soy liwat gendheng. Soy diproses banget lan bisa nyebabake ketidakseimbangan hormon.

Apa vegetarianisme luwih sehat kanggo sampeyan?

Umume wong bakal mikir ya, lan gampang ngerti sebabe. Iku kabeh babagan carane sampeyan nindakake.

Riset

Ana akeh riset kanggo nyathet yen diet vegetarian luwih apik (ing akeh tingkat) tinimbang gaya kulon khas – diet mangan daging – karo iki aku setuju. Iku luwih apik tinimbang diet UK sing khas.

Nanging, studi riset iki biasane mbandhingake (populasi utama) mangan daging sing kadhangkala ngrokok, ngombe alkohol lan mangan macem-macem panganan olahan sing manis, karo vegetarian, sing umume ora ngrokok, ngombe alkohol utawa nyenengi gula. lan panganan olahan.

Kaya sing ditindakake ing kene.

Panaliten skala gedhe nemokake manawa kematian saka penyakit hart iskemik 30% luwih murah ing antarane wong lanang vegetarian lan 20% luwih murah ing antarane wanita vegetarian yen dibandhingake karo wong sing ora vegetarian. (2)

A “non vegetarian” punika populasi mainstream, supaya iki ora comparison adil kanggo ngomong, wong karo diet sehat ngemot sumber kewan (dudu diet UK khas yen sampeyan seneng).

Lan iki dudu perbandingan sing adil. Panliten iki nglaporake yen diet vegetarian bakal nyebabake tekanan getih sing luwih murah lan kurang masalah karo penyakit jantung, hipertensi, sindrom metabolik lan diabetes tipe 2. (3)

Riset bakal tansah metu ing sih saka diet vegetarian ing kahanan iki.

Nanging, riset sing nantang premis dhasar vegetarianisme – yen sampeyan bisa entuk kabeh sing dibutuhake (nutrisi) saka diet vegetarian utawa vegan – jembar, lan miturut pendapatku, riset sing luwih kuat.

Iku misale jek logis sing diet vegetarians bakal kantun metu ing bab dening Cut metu kabeh kelompok pangan.

Mangkene apa sing dikandhakake peneliti Walanda sing jenenge PC Dagnelie babagan risiko diet vegan lan vegetarian.

“A diet vegan … ndadékaké kanggo nambah banget risiko kurang saka vitamin B12, vitamin B2 lan sawetara mineral, kayata kalsium, wesi lan seng … bisa uga mineral tartamtu kayata wesi.” (4)

Kajaba iku, kekurangan kasebut bisa nyebabake ora mung pertumbuhan fisik nanging uga pangembangan neurologis.

Mangkono ngetutake diet vegan nalika ngandhut bisa dadi resep bencana.

Dadi vegetarian utawa vegan luwih sehat yen sampeyan nindakake kanthi bener, rada kaya uyah.

Logis, yen sampeyan wis urip gaya kulon khas lan wiwit mangan akeh woh-wohan seger lan sayuran lan pari-parian lan pulses (dadi sayuran), iku bisa nggawe sampeyan aran apik.

Sampeyan pengin mikir manawa ana sing nggawe sampeyan rumangsa apik bakal duwe efek sing tahan suwe, nanging wis ditemokake manawa keuntungan saka diet vegetarian, utamane diet vegan bisa nyuda wektu.

Alasan kanggo nyuda keuntungan utamane amarga kekurangan nutrisi.

Diet vegetarian kurang protein kualitas, vitamin tartamtu (biasane B12), mineral, lan asam lemak esensial.

Kurang kolesterol, vitamin D lan vitamin B12 minangka resep kanggo owah-owahan swasana ati lan depresi.

Awak butuh kolesterol, vitamin A, vitamin D lan nutrisi kewan liyane kanggo produksi hormon. A diet vegetarian tanpa gizi iki uga resep kanggo masalah hormonal, masalah menopause, lemes lan suda drive jinis.

Kekurangan B12 umum banget ing antarane vegan lan vegetarian sing ora mangan endhog.

Kekurangan vitamin B12 bisa nyebabake anemia, lemes, lan gangguan neurologis. Vitamin penting kanggo divisi sel, energi, lan pambentukan sel getih abang.

B12 ditemokake ing endhog lan daging organ supaya ovo-vegetarian ing teori bakal OK.

Kutipan lucu saka ahli hormon sing dakkenal, Dr Eric Serrano, ujar “Vegetarian ora seneng jinis”.

Sampeyan kabeh ngerti yen aku dadi penggemar diet alami sing ngemot akeh woh lan sayuran seger organik, nanging aku uga seneng kalebu daging ing dietku.

Aku kerep takon “Apa jinis diet paling apik?” Aku tansah ngomong, siji kang bisa, nanging tenan iku – siji imbang, kang bisa kanggo sampeyan.

Aku maca istilah iki sing cocok kanggo kula pribadi “Non-Vegetarian & Sadar Kesehatan”, Sejatine aku mangan sehat (ing bagean utama), ora ana sing rumit.

Dadi utawa Ora Dadi Vegetarian

Iku kabeh gumantung carane sampeyan nyedhaki – iku bisa.

Yen sampeyan nindakake kanthi bener, ya bisa dadi gedhe, nanging yen sampeyan nindakake salah sampeyan bisa dadi luwih ala tinimbang nalika sampeyan miwiti.

Potensi yen sampeyan mangan sayuran, sampeyan bakal ngilangi panganan sing ora sehat kayata, burger, sosis, kebab, sawetara – panganan goreng, kari, masakan Cina lan pizza.

Dadi sing penting sampeyan ngganti panganan iki, jelas ora ana sing bakal ngilangi lan ora ngganti panganan liyane.

Sing kudu diwaspadai yaiku aja ngethok daging lan diganti nganggo roti, daging palsu, dhaharan sayuran olahan lan pasta (kayata wong grainatarian). Kaya sing wis dakkandhakake, iki bakal nyebabake bobote tinimbang bobote.

Salah sawijining alasan gedhe kenapa aku mangan daging yaiku rasa, ana macem-macem jinis lan macem-macem perkara sing bisa sampeyan lakoni karo daging sing kudu ana ing piringku!

Dadi aku wis nimbang sawetara pros lan cons utama vegetarianism lan mratelakake panemume.

Kanggo aku aku daging pro lan mikir aku bakal tansah. Uga protein kualitas apik sing sehat kanggo kita rasa lan rasa seneng saka mangan daging stands munggah ana minangka salah siji saka alasan ndhuwur kanggo mangan daging, mung priksa manawa iku daging kualitas.

Dadi, yen sampeyan wis maca artikel iki lan sampeyan vegetarian (utawa sampeyan lagi mikir nggawe langkah kasebut), mula priksa manawa sampeyan nindakake kanthi bener lan kanthi alasan sing bener.

Ing artikel dening Sally Fallon Morell ing westernprice.org ana statement sing menarik

“Vegetarian lan vegan sing pengin nggawe statement politik kudu ngupayakake konsistensi. Sapi disembeleh ora mung kanggo nyelehake steak ing meja, nanging kanggo njupuk komponen sing digunakake ing sabun, shampoo, kosmetik, plastik, obat-obatan, lilin (kaya ing lilin lan krayon. ), bahan bangunan modern lan cairan rem hidrolik kanggo pesawat. Membran sing kedher ing telpon sampeyan ngemot gelatin daging sapi. Dadi, supaya ora munafik, vegetarian uga kudu ngendhaleni nggunakake apa wae sing digawe saka plastik, ngomong ing telpon, mabur ing pesawat, ngeculake anak-anake nggunakake krayon, lan manggon utawa kerja ing bangunan modern.”

Pendekatan vegetarianisme – mangan akeh woh-wohan lan sayuran, coba kalebu iwak lan endhog lan sawetara susu (yen nurani sampeyan ngidini), mangan akeh kacang lan lemak apik kayata alpukat, lenga zaitun ekstra prawan, lenga klapa lan mentega normal. .

Saranku – aja dadi vegan lengkap, kerja keras lan sampeyan bakal berjuang ing jangka panjang.

Penting banget yen sampeyan entuk nutrisi penting (protein, vitamin, mineral lan lemak) sing biasane sampeyan entuk saka daging saka sumber panganan liyane.

Kekurangan nutrisi sing umum kanggo vegan lan vegetarian kalebu kekurangan kalsium, yodium, wesi, asam lemak omega 3, protein, vitamin B12, vitamin D lan seng. Dadi, mangan panganan sing ngemot utawa njupuk tambahan.

?Ngerti pora? Kekurangan vitamin B-12 bisa uga ora dideteksi ing wong sing mangan diet vegan. Iki amarga diet vegan sugih ing vitamin sing disebut folat, sing bisa nutupi kekurangan vitamin B-12 nganti ana masalah sing abot.

Luwih angel yen sampeyan dadi vegan, miturut pendapatku.

Sampeyan bisa urip gaya urip padha sehat minangka vegetarian utawa mangan daging anggere sampeyan nindakaken bener.

Aku pengin ngerti apa sampeyan mikir ing ngisor iki.

matur nuwun,

Richard

Referensi

1. “Apa vegetarian?”. Masyarakat Vegetarian. Dijupuk 11 Desember 2010 .

2. Key et al. Mortalitas ing vegetarian lan non-vegetarian: temuan rinci saka analisis kolaboratif saka 5 studi prospektif, American Journal of Clinical Nutrition, 70 (3): 516S.

3. Rizzo NS, Sabaté J, Jaceldo-Siegl K, Fraser GE. Pola diet vegetarian digandhengake karo risiko sindrom metabolik sing luwih murah: The Adventist Health Study-2.Diabetes Care. 2011 Mei;34(5):1225-7

4. Dagnelie PC. Nutrisi lan kesehatan-potensi keuntungan kesehatan lan risiko vegetarianisme lan konsumsi winates daging ing Walanda. Ned Tijdschr Geneeskd. 2003 Juli 5;147(27):1308-13.

Video about How Much Weight Can You Lose From Not Eating Meat

You can see more content about How Much Weight Can You Lose From Not Eating Meat on our youtube channel: Click Here

Question about How Much Weight Can You Lose From Not Eating Meat

If you have any questions about How Much Weight Can You Lose From Not Eating Meat, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article How Much Weight Can You Lose From Not Eating Meat was compiled by me and my team from many sources. If you find the article How Much Weight Can You Lose From Not Eating Meat helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles How Much Weight Can You Lose From Not Eating Meat

Rate: 4-5 stars
Ratings: 1298
Views: 87138752

Search keywords How Much Weight Can You Lose From Not Eating Meat

How Much Weight Can You Lose From Not Eating Meat
way How Much Weight Can You Lose From Not Eating Meat
tutorial How Much Weight Can You Lose From Not Eating Meat
How Much Weight Can You Lose From Not Eating Meat free
#Pros #Cons #Vegetarianism

Source: https://ezinearticles.com/?Pros-and-Cons-Of-Vegetarianism&id=7895741

Related Posts

default-image-feature

How Much Weight Can I Put In A Ford Range Alden 403 and Alden 405: Boots for the Ages

You are searching about How Much Weight Can I Put In A Ford Range, today we will share with you article about How Much Weight Can I…

default-image-feature

How Much Weight Can I Put In A Chevy 1500 Hand Held Diesel Programmers

You are searching about How Much Weight Can I Put In A Chevy 1500, today we will share with you article about How Much Weight Can I…

default-image-feature

How Much Water Weight Can Be Lost In 2 Days Lose Stomach Fat Quickly – Avoid These 5 Common Dieting Pitfalls To Burn Off Fat Fast & Easy!

You are searching about How Much Water Weight Can Be Lost In 2 Days, today we will share with you article about How Much Water Weight Can…

default-image-feature

How Much Weight Can You Lose Being A Package Handler How to Avoid an Investment Property Scam

You are searching about How Much Weight Can You Lose Being A Package Handler, today we will share with you article about How Much Weight Can You…

default-image-feature

How Much Water To Take With Weight Of 160 Pounds Where Have All the Polar Bears Gone?

You are searching about How Much Water To Take With Weight Of 160 Pounds, today we will share with you article about How Much Water To Take…

default-image-feature

How Much Weight Can You Lose As A Sales Associate Bring Your Passion to the Workplace

You are searching about How Much Weight Can You Lose As A Sales Associate, today we will share with you article about How Much Weight Can You…